Märksystem oavsett bransch

Idag måste du i stort sätt märka upp allt det som du producerar. Det kan vara alltifrån innehållsförteckning, produktmärkning, förpackningsmärkning, etc. Inom vissa branscher är kraven olika gällande märkning.

Det kan till exempel gälla livsmedelsområdet där bäst-före-datum är obligatoriskt. Det finns guider som vägledning för vad som gäller och vad olika symboler står för.

Designa dina egna etiketter på webben

Med den frihet som webben erbjuder, kan du smidigt och kreativt utforma märkning och etiketter som lyfter ditt budskap och ger kunden relevant och önskvärd information.

Genom att koppla upp dig via ett etikettprogram kan du snabbt och enkelt designa dina egna etiketter på webben och skriva ut dem. Med några få knapptryckningar är din märkning integrerad och automatiserad med ditt affärssystem. Det ger dig en stor frihet och flexibilitet när du själv styr hela processen. Du minskar inte bara svinnet, utan också kostnaderna för överflödiga och oanvändbara etiketter.

Oavsett underlag och sätt

Ditt märksystem måste kunna hantera olika underlag, så som glas, papper, wellpapp, plast, med mera. Det finns produkter för olika slags märkning, till exempel bläckstråle, laser och automatisk etikettering. Läs mer här om hur du bäst märker upp dina produkter och vad som gäller för din bransch.